Prizewinner nivel irish baile - Baile felix cabina de schimb ploaie2017 - 3

Baile felix cabina de schimb ploaie2017 - 3 - Prizewinner nivel irish baile

Baile felix cabina de schimb ploaie2017 - 3 1

Hotel nufarul baile felix dispune din anul 2004 cind a fost renovat complet de toate facilitatile categoriei de 3 pentru odihna si relaxare tratament si intretinere precum si pentru evenimente de.

Baile felix cabina de schimb ploaie2017 - 3 2

Locatie ideala hotel hyperion din baile felix aflata in imediata apropiere de aqua park president promitem un sejur placut relaxant departe de agitatia din centru dar foarte aproape de.

Baile felix cabina de schimb ploaie2017 - 3 3

Cazare baile felix pensiuni baile felix oferte de cazare cu rezervare directa la unitatea de cazare strandurile cu apa termala va asteapta.

Baile felix cabina de schimb ploaie2017 - 3 4

Hotelul termal situat 238ntro zonă privilegiată a renumitei staţiuni băile felix 238mbină decorul sălbatic plin de culoare al pădurii cu albastrul exotic al piscinelor cu apă.

Baile felix cabina de schimb ploaie2017 - 3 5

Parcarea din curtea hotelului este asigurata de paza proprie si supravegheata video toate camerele hotelului nostru sunt dotate cu mobilier de lux din lemn masiv precum si cu baie proprie cu cabina dushidromasajjacuzzi televizor telefon acces internet.

Baile felix cabina de schimb ploaie2017 - 3 6

Hotel diana baile herculane balneo sejur 6 nopti cazare masa fisa cont 240 leipersoanasejur tratament 3 procedurizipersoana acces gratuit la piscina interoara 3.

Baile felix cabina de schimb ploaie2017 - 3 7

Este situat intro zona pitoreasca a mediasului se dovedeste a fi cea mai buna alegere pentru petrecerea timpului liber pentru intalniri de afaceri pentru destindere infrumusetare si tratament.

Baile felix cabina de schimb ploaie2017 - 3 8

Camere duble standard cu o suprafata incepand de la 23 mp camerele duble standard sunt dotate cu birou de lucru tv minibar conexiune internet wireless gratuita control individual al temperaturii baie cu cada sau cabina de dus uscator de par oglinda pentru cosmetica halat de baie si papuci.

Baile felix cabina de schimb ploaie2017 - 3 9

Pentru multi dintre noi vacantele in statiunile balneoclimaterice constituie doar un sejur placut si relaxant pentru altii insa curele de ape minerale mofetele surse naturale de dioxid de carbon precum si baile de namol constituie componentele unor tratamente complexe pentru diverse afectiuni.