Ias 16 recambio separa - Cand te ia armata la pula - 2

Cand te ia armata la pula - 2 - Ias 16 recambio separa

Cand te ia armata la pula - 2 1

Sa nu te revolti romane pentru ca psd macelareste codurile penal si de procedura penala nu e treaba ta e a procurorilor treaba ta acum sunt cozonacul si piftia.

Cand te ia armata la pula - 2 2

Si eu am trecut si trec inca uneori prin astfel de momente cand simt pur si simplu ca nu sunt in stare de nimic am umblat la o multime de medici miam facut o multime de analize toate sunt ok si am ajuns la concluzia ca eu sunt vinovatapentru aceste stari mai bine zis psihicul meu.

Cand te ia armata la pula - 2 3

Pune mana pe sniper si stai la panda pana cand hitler iti apare pe luneta si profita de ocazie pentru al elimina din joc ia rolul de a fi erou si ajutai alianta antifascista pentru a distruge armata lui hitler.

Cand te ia armata la pula - 2 4

Un tip firav statea intrun bar cu o bere in fata apare un smecher ii da doua palme ii ia berea si o da pe gat asta firav incepe sa plangă tavalinduse pe jos.

Cand te ia armata la pula - 2 5

Bine si nu facurati curatenie cand aveati ce matura acum ce mai conteaza cei carora li se datora o reparatie macar morala sau imputinat.

Cand te ia armata la pula - 2 6

Mercenari vs zombi esti un mercenar ce a fost angajat de catre guvern ca sa pazeasca orasul de raul ce il paste cartierele principale din oras au fost ocupate de catre gasti de oameni ce se comporta ciudat.

Cand te ia armata la pula - 2 7

206nroleazăte 238n academia forțelor aeriene și şcoala militară de maiştri militari şi subofiţeri a forţelor aeriene traian vuia.

Cand te ia armata la pula - 2 8

Spectacol nerecomandat minorilor sub 14 ani scene care 238i pot afecta emoțional nuditate scene cu conotație sexuală durată care le depășește capacitatea de atenție.

Cand te ia armata la pula - 2 9

te poti trezi cu cerere reconventionala prin care el va sustine ca si tu ai sai dai lui x suma de bani ca daune inchipuite sau adevarate poate sustine ca nu iai livrat marfurile nu iai prestat serviciile nu au corespuns calitativ si multe alte situatii extrem de des intalnite in instanta care la un moment dat in lipsa de dovezi.

Cand te ia armata la pula - 2 10